Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pikku Ponila on virtuaalitalli! 

Osallistu Avajaiskilpailuihimme  8.6!

 

Vieraskirja

Vieraskirjaan tervetulleita ovat,

- asialliset kommentit ja palaute 

- mainokset, kilpailukutsut, pyritään pitämään varsinkin mainokset lyhyinä

- jos löytyy muuta asiaa, niin senkin voi kirjoittaa tänne

- eläinlääkärin käynnitkin voi kuitata tänne!

Vieraskirjaan ei kuulu hoitotarinat, niille on oma kirjansa täällä.

Tallin omistajan oma kirja löytää täältä.

Tallin ilmoitustaululle pääset tästä!

 

Vieraskirjan koodi © Viimakoura

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Stina

23.05.2018 19:15
Nimesi: Stina Charlotte Lingren

Hoitohevostoiveesi: Awesome Marina

Esittely itsestäni: 18-vuotias Stina Lingren on henkeen ja vereen hevostyttö. Stinalla on paljon ruotsalaisia sukulaisia, josta johtuu myös tytön ruotsinkielinen nimi. Stina on noin 165 senttimetriä korkea.

Luonteeltaan Stina on auttavainen ja positiivinen. Hänet näkeekin usein avustelemassa osaamattomia tallissa. Stina on melko tutustumishaluinen. Hänellä on lähes aina hymy kasvoilla ja haluaa sillä hyvää ilmapiiriä kaikille.

Kuva:
https://pixabay.com/fi/pilkata-ylös-aika-naisten-2614569/ r

Saako sinua käyttää muiden hoitotarinoissa?: Saa

Vastaus:

Tervetuloa hoitajaksi, Stina! Teen kaappisi heti. Kirjoitathan ensimmäisen hoitotarinasi kahden viikon sisällä.

-Cilla

Nimi: Bella
Kotisivut: http://hevostilauuno.suntuubi.com/

22.05.2018 21:16
Tervetuloa vierailemaan uudistuneessa Hevostila Uunossa!
Nykyään meiltä löytyy myös hoitajatoimintaa ja tulinkin kyselemään, josko täällä olisi kiinnostusta tehdä jonkinlaista retkipäivää tilallemme? Jos kiinnostusta löytyy, voisin järjestää linkinvaihtajille/yhteistyöläisille tälläisen päivän :)
(Jonkinnäköinen maasto kenties, kaikki tallilaiset tervetulleita, jos järjestetään!)

- Bella

Vastaus:

Totta kai kiinnostaa! Vastailen teille päin :)

-Cilla

Nimi: Ciara

22.05.2018 20:31
Nimesi: Ciara Alice Cooper

Hoitotoive: Mr. Marshmellow ja Richard ||

Kuvaus itsestäsi:
Ciara on ujonpuoleinen hevoshullu tyttö, iältään 14-vuotias.

Ciara on siis ujo ja herkkä tyttö, joka on aika hiljainen. Ciara ei haluaisi erottua joukosta, joten seisoo yleensä seinän vieressä ellei ole tekemistä. Vaikka tyttö onkin ujonpuoleinen, kun häneen tutustuu löytää räväkän ja räiskyvän luonteen, jonka puhetulvaa ei voi mikään pysäyttää!

Ulkonäkönsä Ciara on perinyt ehkä ennemminkin afrikkalaisisältään. Monet kysyvätkin hänen sukujuuriaan. Ciaralla on pörröiset, lyhyet juuri ja juuri korvien alapuolelle ylettyvät hiukset. Tytön silmät on mantelin muotoiset, erittäin tumman ruskea. Ciaran iho on vaaleanruskea. Hän on 143 cm ja hieman pyylevän puoleinen. Ciaralla on myös kesäisin tummat, huonosti erottuvat pisamat. Ciaralla on hymykuopat, joita näkee harvoin.

Ciara on istunut selässä jo ennen kuin oppi kunnolla edes kävelemään. Tytön afrikkalaisisä oli Sirkuksessa mukana, ja halusi tyttönsä mukaan. Siellä Ciara ihastui vaikealuonteiseen lipizzatammaan Caroliin. Sillä tyttö ratsastikin 6-vuotiaaksi. Sitten tyttö löysi kodinsa läheltä ratsastuskoulun ja ystävystyi siellä mustaan ruunaan Fernardiin. Ja aina 14-vuotiaaksi Ciara ratsasti sillä 90-senttisiä pystyjä ja kilpaili Vaikea A tasolla kouluratsastuksessa. Ciaran salainen unelma on hikellys, josta Ciara viisaasti vain unelmoi.

Saako sinua käyttää muiden hoitotarinoissa?: Totta kai saa, ihan vapaasti!

Vastaus:

Tervetuloa hoitajaksi, Ciara! Teen kaappisi heti. Muistathan kirjoitella kahden viikon sisällä.

-Cilla

Nimi: Ylva
Kotisivut: http://khalifa.suntuubi.com/

21.05.2018 19:25
Tule tutustumaan juuri ovensa avanneeseen virtuaaliseen harrastetalli Haurantuulen tilaan! Jokainen hevosemme etsii omaa hoitajaansa, ja myöskin muutamalle omalle kullannupulle on tallilla tilaa.
Tule tutustumaan ja tutkimaan!

- Ylva

Nimi: Humutin
Kotisivut: http://rtmansikkamaki.suntuubi.com/?cat=66/

20.05.2018 13:53
Mansikkamäen villi kisaviikonloppu on nyt taputeltu auringon hellittyä ratsukkoja sekä limonadin mentyä kuin kuumille kiville! Tulokset ja palkinnot löytyvät nyt linkin takaa. Kiitokset kaikille ratsukoille sekä onnea sijoittuneille!

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta!

-Cilla

Nimi: Lucia
Kotisivut: http://sivallus.suntuubi.com/

19.05.2018 11:48
Ilmaa halkoo äänekäs jyrinä ja multapaakkuja alkaa ropista katosta.
"Se sortuu!" kuuluu hätäinen ulvaisu jyrinän vain voimistuessa. Käpälät rummuttavat tunnelin lattiaa, jokaisen taistellessa hengestään.

Tervetuloa tutustumaan Sivallukseen! Vauhdikas Soturi Kissat - aiheinen tarinaroolipeli tarjoaa liittyneille jännitystä, rakkautta sekä petoksia. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Sen päätät sinä, rakas ystäväni. Se on sinun käpälissäsi.

>> Lucia

Nimi: Johanna
Kotisivut: http://mylittledream.suntuubi.com/

17.05.2018 15:29
Hei!
Kysyit, otanko linkinvaihtoja, ja vastaus on kyllä :)! Oletteko siis kiinnostuneita linkinvaihdosta kanssamme?

Vastaus:

Olemme joo :) Lisään teidät heti listallemme!

-Cilla

Nimi: Alissa

16.05.2018 18:31
Tulisin hoitajaksi :)

Nimesi: Alissa

Hoitotoive: Breathtaking Beauty

Kuvaus itsestäsi: Ulkonäöltään Alissa on noin 170cm pitkä, hoikka tyttö. Hänellä on pitkät mustat hiukset ja jäänsiniset silmät. Yleensä hän käyttää vain merkkivaatteita. Alissa rakastaa hevosia ja on ratsastanut jo yli 10 vuotta. Luonteeltaan hän on toisinaan temperamenttinen, mutta mukava eikä halua tahallaan olla ilkeä.

Saako sinua käyttää muiden hoitotarinoissa?: Joo

Vastaus:

Tervetuloa hoitajaksi! :) Teen kaappisi heti. Ensimmäisellä tarinalla ei ole kiire, kunhan kirjoitat sen kahden viikon sisään.

-Cilla

Nimi: Johanna
Kotisivut: http://mylittledream.suntuubi.com/

16.05.2018 13:51
Tervetuloa Pihlajamäen tallin avajais/kesäkisoihin! Kisat ovat 15.6.-18, ja ne ovat täysin villit. On esteluokkia ja koululuokkia, tervetuloa osallistumaan!

Nimi: Humutin
Kotisivut: http://auranlampi.weebly.com/

15.05.2018 09:12
Oletan, että lääkärikäynnit voi tulevaisuudessakin kuittailla tänne?

Kengitys hevoselle Pili-Pali Penni ja rokotukset hevosille Vanilla ja Over Night 15.05.2018
Kuitannut Humutin

Pili-Pali Penni
Pikku Ponilassa ensimmäisenä vastassa odottelikin jo kengittäjäänsä kaunis rautias suomenhevostamma. Penni nyrpisteli hieman turpaansa Sampon astellessa perässäni sisään, mutta kengittäjäämme ei suomenhevosen hännän huiskuttelut ja epäluuloinen vilkuilu kengitysvarusteisiin haitannut. "Kaunis oot ku mikä!" tuumi viisikymppinen mies aluksi tutustellen hieman epävarmuutta osoittavaan Penniin. Cilla rauhoitteli rautiastaan osaavin ottein, ja lopulta myös Penni osoitti jatkumolle vihreää valoa. Sampo kävikin tuumasta toimeen, vanhat kengät olivatkin jo korkea aika päästää eläkkeelle! Vuoleskelu ja kenkien jalkaanlaitto onnistui ilman sen suurempia vastusteluja, Pennikin taisi hieman tykästyä kauniita höpöttävään kengittäjään, jalkoja se ei nykinyt kuin muutaman kerran.
Uusia kenkiä vielä testattiin nopeasti ulkona taluttaen, ja hyvin näyttivät pysyvän!

Vanilla
Suuri länkkäriponi Vani esiteltiin minulle Sampon pakatessa kimpsujaan. Kaunis tilastotamma ojensikin heti turpaansa, rapsutuksia sekä herkkuja kerjäten, ja lepertelinkin hetken suloiselle nappisilmälle, niin herttaiselta tämä suuri mutta pieni Vanilla vaikutti! Ennen rokotusten tuikkausta kävin nopeasti Vanin läpi käsin, eikä nautiskeleva kirjava poni pannut hipelöintiä lainkaan pahakseen! Toisessa takajalassa näytti olevan pientä naarmua kintereen kohdalla, jotka näyttivät aika tuoreelta. Mitään suurempaa huolta ei niistä tarvi kantaa, ne putsattiin rokotusten jälkeen antibakteeriliuoksella, jonka jälkeen säästelemättä lisäsin vielä hoitavaa voidetta, joka jäi teille jatkohoidoksi, kunnes naarmut ovat umpeutuneet.
Rokotukset saatiin tarkastelun jälkeen nopeasti kaulaan, eikä Vani edes huomannut pientä pistosta puoliunestaan, johon rapsuttelu oli sen vaivuttanut! Vani arvosti myös suuresti omenanameja, joita taskuni olivat pullottaneet.

Over Night
Nikke oli todellinen sähläävän leikkisä tuttavuus! Karsinassa hoidettu arabiristeytys toikin ensimmäisenä minulle Cillan mukaan tarhasta asti kannettua kahvallista palloaan, ja naureskellen sekä ruunan pettymykseksi se laitettiin syrjään hoitojen ajaksi. Cilla kävi tehokkaasti kiinnittämässä Niken, ja karsinan ovet selällään kävinkin peremmälle. Rapsutteluja selvästi rakastanut herttainen, mutta steppaileva juuri ja juuri hevosen mitoissa oleva kimo antoi minun käsitellä läpi, tarjosipa Nikke kavioitaankin oikein mallikkaasti! Seuraavaksi pistin rokotukset ruunan kaulalle ilman ongelmia, mikäli tuntuu, että pistokohta kutisee tai muuten ärtyy, voi siihen käyttää samaa voidetta, jolla Vanin jalkaa hoidetaan. Sama homma muuten Vanillalla!
Lopuksi Nikke saikin ihania omenanameja lääkäritädiltä, niin hurmaava tapaus tämä herkkä arabiristeytys on!

Käynnin hinta 212v€ (rokotus 50x2, kengitys 100, voide 12). Maksattehan viikon kuluessa :)

>> Humutin

Vastaus:

Kiitos! Tulenkin heti maksamaan laskun :)

-Cilla

Nimi: Bella
Kotisivut: http://hevostilauuno.suntuubi.com/

14.05.2018 18:18
Heippa!

Onnistuisiko linkinvaihto? :)

Vastaus:

>>

-Cilla

Nimi: Iitu

14.05.2018 14:03
Nimesi: Iitu Adelaide Caraneva

Hoitohevostoiveesi: Princess Diana ja Small Blowi

Esittely itsestäni:Iitu on Suomen Italialaisesta varakkaasta perheestä. Iitu on pirtsakka ja energinen ihminen, energinen, vaikka tyttö ei omista ADHD:ta. Hän kyllä omistaa migreenin, ja se on kurjaa, jos se sattuu juuri tallipäiväksi suunnitellulle päivälle. Tyttö on oikea hurjapää ja rakastaa vauhtia. Kovaa menemisestä Iitu pitää erityisesti. Hän ei jaksa laiskotella, ja on melkein aina vauhdissa -jopa unissaan. Iitu osaa pitää salaisuuden, joten voit kertoa sen hänelle huoletta. Pokerinaamaakin tytöllä on! Hän huomaa, jos huijaat, mutta Iitu itse on hyvä jekuttamaan ihmisiä. Iitu rakastaa toisten jekuttamista, ja on siinä aika hyväkin. Kannattaa siis kääntyä Iitun puoleen, jos haluat narauttaa jotakin. Mutta huom. ei sitä jekutuksen onnistumista voi taata! Kyseinen ihminen voi olla tarkkanäköinen. Jos luulet tyttöä lempeäksi ja koko aika ystävälliseksi ihmiseksi, et tiedä mitään Iitusta. Tarpeen tullen hän on hirveän päättäväinen ja napakka. Usein miten hänet näkeekin kokeilemassa omia hulluja päähän pistojaan. Kyllä neiti osaa olla myös kiltti, mutta päässä liikkuu silti uusia hulluja päähän pistoja. Koskaan ei siis voi olla varma Iitusta, sillä hänen luonteensa ailahtelee paljon!


Iitu on noin 132 senttinen pätkä ja iältään 14v (3.8.2003). Hänen horroskooppinansa toimiikin Leijona. Iitun vartalo on hoikka ja solakka, ihon väri tytöllä on hyvin vaalea. Tyttö on lyhytkasvuinen, se selittääkin nuo alimitat. Iitulla on pitkät, noin lantiolle saakka asti olevat kullan keltaiset luonnonkiharat hiukset. Ne hulmuavatkin laukassa kauniisti, mutta joskushan ne ovat kiinni kahdella letillä. Iitu vihaa otsatukkia, ja sen takia onkin kasvattanut sen pois (muiden hiusten sekaan). Silmät tytöllä ovat orvokinsiniset ja tarkkailevat maailman menoja pieni ilkikurinen pilke silmäkulmassaan. Iitu käyttää aina valkoisia ratsastushousujaan, joissa on beiget paikat (talvella kyllä mustat vuorelliset ratsastushousut). Kenkinä toimivat mustat chapsit ja johdpurit. Takit vaihtelevat sään mukaan, mutta neidin lempivärejä ovat vaaleansininen, musta ja valkoinen.

Saako sinua käyttää muiden hoitotarinoissa?: Saa, tottakai!

Toivottavasti pääsen tähän ihanaan paikkaan hoitajaksi!

Vastaus:

Tervetuloa hoitajaksi! Teen kaappisi heti. Muistathan kirjoittaa ensimmäisen hoitotarinasi kahden viikon sisällä :)

-Cilla

Nimi: Iitu

14.05.2018 08:06
Hei! Saisinko alkaa hoitamaan Princess Dianaa ja Small Blowia? Olen todella pienikokinen ja työskennellyt koko elämäni shetlanninponien kanssa. Olisi mahtavaa alkaa hoitamaan näitä kahta veijaria! Seuraavassa viestissä parempi kuvaus itsestani :).

Vastaus:

Moi!
Tietysti saat! Teen sinulle kaapin heti kunhan täytät lomakkeen, joka löytyy "Toiminta"-osiosta :)

-Cilla

Nimi: Hiekkamyrsky
Kotisivut: http://viiimeinensoturi.suntuubi.com

12.05.2018 18:04
Viimeinen soturi on juuri ovensa avannut vieraskirjapohjainen soturikissoihin liittyvä tarinaroolipeli.
Voit liittyä Tyrskyklaanin taitaviin uimareihin, Ukkosklaanin hyviin metsästäjiin, Yöklaanin mahtaviin taistelijoihin tai Viimaklaanin nopeisiin juoksijoihin.
Mikäli olet kyllästynyt tavalliseen klaanielämään, on olemassa armoton Arven lauma tai vuorilla elävä Piikikkäiden ruusujen heimo.
Sinä päätät!

Nimi: Tunnus
Kotisivut: http://kuunkehra.suntuubi.com/

11.05.2018 21:25
Hiljattain uudistunut Kuunkehrä on vuonna 2016 ensimmäisen kerran ovensa avannut soturikissojen maailmaan sijoittuva tarinaroolipeli. Täällä ovat käytössä vanhat reviirit ja tutut neljä klaania uusilla hahmoilla varustettuina. Tarvitsemme juuri sinua luomaan unohtumattomia tarinoita!

Nimi: Humutin & Sylvia
Kotisivut: http://auranlampi.weebly.com/

11.05.2018 10:08
Hei,

olette päässeet Auranlammen Hevosklinikan asiakkaiksi. Linkitättehän meidät viikon kuluessa :)

>> Humutin & Sylvia

Vastaus:

Kiitos, linkkaan teidät heti!

Nimi: Hauruat
Kotisivut: http://https://www.dancingwithroses.fi/

09.05.2018 18:11
Tervetuloa lukemaan elämäblogi, jossa kerrotaan vinkkejä elämiseen, harrastamiseen ja kaikkeen mahdolliseen muuhun. Ideat teiltä lukijoilta olisivat tervetulleita, joten tulkaa kurkkaamaan ja kommentoimaan seuraavaa postausaihetta, minkä voisin kirjoittaa.
Blogi on hieman simppeli, mutta asiaa sieltä löytyy ja toivon, sinne paljon lukijoita!

~ Hauruat

Nimi: Nike
Kotisivut: http://tinyurl.com/harrypotterkysely/

08.05.2018 18:45
(liittyen aikaisempaan viestiin, pahoittelut spämmäys!)

Sain palautetta linkin toimimattomuudesta, tässä uusi linkki! :)

Nimi: Nike
Kotisivut: http://https://goo.gl/forms/QC2Sy0oQBo72YvpF2/

08.05.2018 18:22
Teen pientä kyselyä koskien mahdollisesti tulevaa Harry Potter tarinaroolipeliä. Kiitoksia todella paljon, jos käyt täyttämättä pienen kyselyni! :)

~ Nike, nikee.altervista.org

Vastaus:

Kävin vastaamassa!

-Cilla

Nimi: Emilia
Kotisivut: http://tiuranmaentallinblogi.blogspot.fi//

08.05.2018 15:58
Uusi hevosblogi avoinna :) oma kanava myös youtubessa nimellä Emilia Smolsky

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

07.05.2018 15:23
Otatteko linkinvaihtoja? Aivan ihana ulkoasu teillä täällä! ^^ ♥

Vastaus:

Otamme joo! Lisään teidät listallemme :)

-Cilla

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

07.05.2018 15:22
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen reipastahtinen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 25 hahmoa, liittykö sinun luomukseni niihin?

Nimi: Rk Susikallio
Kotisivut: http://lumossa.net/susikallio

06.05.2018 17:55
Nummela-seikkailut vai salkkari-sekoilut? Sinä päätät!

Miltä tuntuisi kävellä vieraan ratsastuskoulun käytävillä? Katsella hevosia, joiden nimiä ei tunne, ihmisiä, joiden supatusta ei aivan kuule, mutta katseet tuntee nahoissaan? Miltä tuntuisi, kun viimein nousee ratsastuksenopettajan silmissä arvostukseen? Kun harjailisi uuden kaverin kanssa tuntihevosia, salaa tallityöntekijöiltä, viettäisi iltaa hieniksen kätköissä…? Kun porukka tiivistyisi, ihmissuhteet saisivat jalansijaa hevosten käytyä tutuiksi? Kun huomaisit tuntevasi kaikki Ersola Clubilla…

Tule ottamaan selvää! Susikallio lanseeraa roolipelipohjaisen, yhteisöllisemmän, mielenkiintoisemman harrastustavan. Me haluamme tukea hahmojen kehittämistä, me haluamme tukea hahmojen välille kytkeytyviä suhteita. Vain taivas on rajana.

Ratsastuskouluelämä sopii niin innokkaille heppatytöille, jotka ajautuvat ison tallin pyörteisiin, kuin vanhemmille tallilaisille, joiden prioriteetit eivät välttämättä ole laisinkaan hevosissa… Oli tavoitteesi sitten ratsastustaitojen kehittäminen, hoitohevosen saaminen tai ihmissuhdekiemuroista hekumointi, tarjoaa Susikallio siihen loistavat puitteet! Luo hahmo ja astu sisään ratsastuskoulun maailmaan.

-> Pelaaminen Susarilla: http://lumossa.net/susikallio/rpg.html
-> Ilmoittaudu mukaan! http://susikallio.proboards.com/thread/1484/susikallion-kes-2018-alkeiskurs si

<3 Viona & Susarin tallipoppoo

ps. etsitkö hevosellesi alituiseen valmennuksia? Tee sille valmennussopimus, eikä enää tarvitse etsiä!
http://lumossa.net/susikallio/soppari_valkut.html
-> seuraava koeratsastus äitienpäivänä! http://susikallio.proboards.com/thread/1485/13-5-2018-koeratsastusp

Vastaus:

Pitääpä käydä tsekkaamassa!

-Cilla

Nimi: Eliza
Kotisivut: http://4kaviota.suntuubi.com/?cat=38

06.05.2018 10:32
Neljä kaviota järjestää kisat 1.6., viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5.
Luvassa on muutama koululuokka, esteluokka sekä hevosagility. Kaikkien luokkien kolmelle parhaalle jaetaan rahapalkinto. Tallin hevosia saa myös käydä rapsuttelemassa vapaasti!

Vastaus:

Käytiinkin jo ilmoittautumassa! :)

-Cilla

Nimi: Stina

03.05.2018 01:24
Voisinko tuoda yksärini tänne :)

Vastaus:

Totta kai! Tutustuthan ensin "Toiminta"-sivulla lisää tallimme yksäritoimintaan ja täytät sitten sieltä löytävän hevosen tietolomakkeen ja oman lomakkeesi :) Lomakkeet lähetetään siis tänne.

-Cilla

 

 

Ulkoasun copyt: Viimakoura, DaFont, Google Fonts 

Yläkuva: Cilla, PixabayDaFont

Taustakuva: Backgrounds etc.

 

©2018 Pikku Ponila - suntuubi.com